Vierdaagse FSHD

FSHD team
Normal e32b150ca0fa24d7bf254bd24a0db6faa48c54f8
van totaal € 5.000 (9%)

Het zit in MEI, maar ook in JULI!
FSHD de wereld uit!
Stel je voor dat je gezichtspieren langzaam verlamd raken en je daardoor niet meer kunt lachen of fronsen. Dat gebeurt bij FSHD patiënten. Wil jij deze vreselijke spierziekte ook zo snel mogelijk de wereld uit helpen?

Ondersteun dan een actie of doneer direct voor onderzoek naar FSHD. Je kunt ook zelf een actie aanmaken. Alle beetjes helpen en zijn van harte welkom.

FSHD de wereld uit!
Het Prinses Beatrix Spierfonds, de FSHD Stichting en Spierziekten Nederland bundelen de krachten in de strijd tegen de spierziekte FSHD. Alle partijen zijn er van overtuigd dat samenwerking op het terrein van fondsenwerving de weg is om meer geld op te halen voor wetenschappelijk onderzoek naar FSHD. Hierdoor komt de gezamenlijke ambitie ‘FSHD de wereld uit!’ sneller dichterbij.

De Nijmeegse vierdaagse
Dit jaar willen we een FSHD gezelschap zichtbaar hebben tijdens de vierdaagse. Je kunt in teamverband, of alleen, lopen. Uiteraard zichtbaar in een gesponsord FSHD shirt. Zo vraag je aandacht voor FSHD en middels uw donatiepagina draagt u een steen(tje) bij aan onderzoek naar een medicijn voor FSHD.
Zijn er vragen, of heb je hulp nodig? We horen het graag!
Met vriendelijke groet,
Nynke, Marieke, Petro, Diana, John en Anke

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.