Het zit in MEI - inspiratiesessie en workshops

Dit is de actie van Suzanne Reep
van totaal € 300 (63%)

Wie: Ik ben Suus Reep. Ik ben bekend met FSHD, want mijn vader heeft FSHD. En helaas nog meer familieleden. FSHD zit in MEI, dat klopt. Het heeft invloed op mij, op mijn leven. Maar er zit nog veel in mij. Dat heb ik zelf de afgelopen jaren mogen ontdekken. En nu ik trainer/coach ben, gun ik het anderen ook om dit te ontdekken. En gelukkig wil Ilonka Noort, een collega-coach, hierin helpen!!

Wat: Wij organiseren een inspiratiesessie op zaterdag 13 mei van 13.00 - 17.00 uur. En deze sessie vervolgen wij met workshops op dinsdag 13 juni, 20 juni en 4 juli in de avond.
Iedereen is van harte welkom. Je mag zelf bepalen welk bedrag je als entree betaalt. En mocht je daarna denken, het was het me nog veel meer waard, dan kunnen jullie extra doneren via deze pagina :-)

Waar: De inspiratiesessie en de workshops worden gegeven in Apeldoorn aan de Lage Kamp. Dit is de ruimte van PureMotion die we vrijblijvend mogen gebruiken. Keety Zoeten, dank je wel daarvoor!

Het is een bewegingsstudio waar ook yoga en dansconditielessen worden gegeven. Vanwege de hygiene is het wel de vraag om de trainingsruimte op binnenschoenen of lekkere warme dikke sokken te betreden. Het is allemaal begane grond, dus ook met rolstoel toegankelijk. Er is alleen geen invalidetoilet.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.