Wij lopen FSHD de wereld uit!

Dit is de actie van Jolien Westeneng
van totaal € 3.300 (129%)

Ik ben Jolien Westeneng, 19 jaar jong. Sinds 4 jaar weet ik dat ik FSHD heb. Door deze spierziekte worden de skeletspieren aangetast. Hierdoor worden dingen als bijvoorbeeld haren wassen, (trap)lopen, tillen steeds lastiger en soms zelfs onmogelijk.

Graag wil ik mij inzetten om deze spierziekte de wereld uit te helpen. Daarom doe ik mee aan de MEI-challenge. In de mei vakantie ga ik 5 km lopen voor dit goede doel. Dit is een behoorlijke uitdaging voor mij, maar ik ga ervoor! Dit hoop ik samen te doen met 8 vriendinnen, die zelf nog 20 kilometer extra gaan lopen.En dat doe ik natuurlijk niet alleen voor mezelf, maar voor alle mensen met deze spierziekte.

Wil je mij sponsoren, doneer dan nu en help FSHD de wereld uit!

 

Inmiddels heeft de actie al plaatsgevonden, maar u kunt nog steeds doneren tot 31 mei.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.